Diensten

/Diensten
Diensten 2017-10-10T13:54:43+00:00

Professionele en gekwalificeerde zorg

Wanneer u door ouderdom, ziekte of een handicap aangewezen bent op zorg of hulp en u wilt dat met persoonlijke aandacht en respect, dan staat Zorgen voor de Zorg graag voor u klaar. Voor een uurtje per dag, een aantal dagdelen per week of de klok rond. Dankzij hun ervaring en deskundigheid weten onze medewerkers zich uitstekend aan te passen aan uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Goede zorg moet altijd vanzelfsprekend zijn. Iedereen heeft recht op goede zorg. En misschien nog wel belangrijker; u wilt zelf kunnen kiezen. Of u nu kortdurende zorg nodig heeft of voor langere tijd, wij zorgen er voor in uw vertrouwde omgeving. Vanuit die gedachte kunnen alle cliënten rekenen op persoonlijke zorg op maat. Wij vinden, dat juist wanneer u behoefte heeft aan de deskundigheid en de zorgzaamheid van anderen, u moet kunnen vertrouwen op individuele aandacht en respectvolle betrokkenheid. Zorgen voor de Zorg maakt het mogelijk. Wij zijn er voor u!

Direct contact

Bij Zorgen voor de Zorg kiest u voor zorg of hulp waar u behoefte aan heeft. Wijkverpleging, WMO zorg, particuliere zorg of een combinatie hiervan. Ook als u beschikt over een persoonsgebonden budget (PGB), kunt u zorg bij ons inkopen.

Wanneer u zorg nodig heeft, is één telefoontje voldoende. Samen met u kijken wij welke zorg het beste bij uw situatie past en regelen dat ook voor u.